19 septembrie 2020, 8:03

La plăcinte înainte. Povestea româncei care a făcut o avere din vânzarea lor

Au apus vremurile în care lumea afacerilor era destinată doar bărbaților, în care banii și jocurile de putere puteau fi gestionate doar de cei care se auto proclamă „sexul puternic”. Acest lucru ni-l demonstrează chiar Nicoleta Hrițcu, o româncă care a reușit să facă bani frumoși din… plăcinte.

„Oportunitatea pe care o văd eu pentru femei în business constă în calităţile noastre: răbdarea, flexibilitatea, entuziasmul, emoţia, intuiţia şi creativitatea. Nu spun că bărbaţii nu deţin aceste calităţi, ci simt că noi ne bucurăm de ele mai mult”, explică aceasta pentru Businessmagazin.ro.

Așa a devenit Nicoleta Hrițcu Managin Partner (Fondator) al afacerilor Cuptorul Moldovencei şi Glazurai, reușind să câștige sume considerabile, motiv pentru care a apărut și în clasamentul anual al Celor Mai Puternice 105 Femei din Business.

A îmbinat utilul cu plăcutul, iar pasiunea sa pentru brutărie și cofetărie i-au adus succesul. Cele mai mari realizări profesionale ale Nicoletei sunt, fără doar și poate, cele două lanțuri de cofetării din Iași Cuptorul Moldovencei, precum şi a magazinelor Glazurai, pe care le-a fondat.

„Pentru mine, cele mai frumoase realizări sunt faptul că avem o echipă foarte bună şi dinamică, dar şi faptul că am crescut sănătos în ultimii şapte ani, fără să facem compromisuri. La acestea, aş adăuga reuşita de a ne muta într-o hală modernă de 1.000 mp, din care 600 mp sunt destinaţi spaţiului de producţie, 200 mp pentru birouri şi 200 mp sunt pentru depozitare. Ne dorim să ne dezvoltăm constant şi pentru a crea cele mai bune condiţii de muncă pentru echipa noastră”, a menționat Nicoleta Hriţcu.

Cum nicio afacere nu poate prospera fără a-ți impune niște obiective, primul prag al Nicoletei a fost atingerea sumei de 1 milion de euro, bani strânși efectiv din vânzarea delicioaselor plăcinte. Acum și-a propus să investească suma de 300.000 de euro în extinderea afacerii și să creeze pesre 20 de noi locuri de muncă: „Astfel vom ridica cifra de afaceri la peste 3 milioane de euro”, a mai explicat aceasta.

Nicoleta Hrițcu este mama, iubită, femeie și antreprenor, iar atunci când aduce în discuție acest lucuru, aceasta menționează că: „Nu este facil să le facem bine pe toate, să excelăm în toate. Dar, din fericire, nu am fost singură şi am avut sprijinul familiei întotdeauna. În timp, am ajuns să fiu blândă cu mine şi să nu mai caut perfecţiunea în orice şi, totodată, am renunţat la competiţia cu alte persoane. În prezent, sunt în competiţie doar cu mine însămi şi consider că dacă astăzi sunt un pic mai bună decât ieri este minunat”, pentru Businessmagazin.ro.

Sursă Foto: newmoney.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.