5 august 2021, 6:32

La primul concert din 2021 al trupei Vama, acces doar pentru cei vaccinați anti-COVID

Primul concert cu public de anul acesta al trupei Vama va avea loc pe 29 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, unde accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate anti-Covid.

Grupul va cânta live, timp de două ore, în faţa a 2.500 de spectatori şi va lansa două piese, relatează News.ro.

La eveniment vor putea participa doar fanii vaccinaţi, care trebuie să prezinte dovada imunizării în format fizic. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate de organizatori.

Primele 200 de bilete costă 79 de lei (acces general) şi 99 de lei (golden circle) şi se găsesc pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.

 

Trupa Vama a susţinut anul trecut, tot la Arenele Romane, un concert la care au putut participa 350 de persoane şi care a avut loc cu respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei.

Concertul va fi unul „memorabil”, anunţă membrii trupei, care vor avea şi invitaţi speciali.

În această vară, Vama va lansa şi un scurtmetraj documentar, intitulat „Regii Pandemiei”, regizat de Mihai Dragolea, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe Pro TV Plus, începând cu 15 iulie, şi, în exclusivitate, va putea fi urmărit în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea viziona documentarul şi pe canalul de YouTube al trupei.

Fanii care nu reuşesc să ajungă la Arenele Romane vor putea urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

Sursa foto: News.ro

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.