8 iulie 2020, 7:26

Lada revine cu un nou model. Cum arată mașina legendară a rușilor

Lada, ca Dacia, e o legendă a industriei auto, iar Renault, a reinventat modelul, exact cum a făcut cu Dacia. Iată cum arată ultimul model:

Sursa: playtech.ro

Lada a ocupat poziția de top pe piața auto din Rusia timp de 50 de ani, modelele sale fiind considerate la acea vreme cele mai bune mașini, iar pe unele încă le mai poți vedea și azi.

Astfel, Lada a încheiat un parteneriat cu Renault, la fel și Dacia și chiar dacă n-ai mai auzit nimic despre aceast vrând, își exportă mașinile în 30 de țări, are 300 de puncte de vânzare și 22 de tipuri diferite. Iată mai jos câteva modele care au fost vedetele brandului:

S-a pornit de la primul producător rusesc de automobile, Avtovaz, fondat în 1966 la Togliatti. Avtovaz a produs pentru ruși mai multe tipuri de mașini, dar prima a fost Lada 1200.

Sursa: playtech.ro

Potrivit playtech.ro, în prezent, se încearcă reinventarea, iar, prin asociere cu Renault, speră să facă ceva similar ca brandul nostru, Dacia. Prezentul vine cu noi provocări pentru producătorii auto, iar Avtovaz promite să le facă față cu brio.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.