14 ianuarie 2023, 7:46

Legendara trupă Iron Maiden vine la București

Legendara trupă britanică Iron Maiden vine în România și va concerta la Romexpo, în aer liber, în 26 mai 2022. Biletele vor fi puse în vânzare în 6 decembrie. Invitații speciali la București sunt germanii de la Lord Of The Lost, care vor cânta în deschiderea concertului.

Conform organizatorilor, Metalhead şi Best Music Live Concerts, showul a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreaga lume, fiind considerat atât de aceștia, cât și de jurnaliști una dintre cele mai extravagante și spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreaga carieră a formației.

Concert

Showul din 2022 va cuprinde și piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”.

„Senjutsu” a ajuns pe prima poziție în peste 15 topuri din întreagă lume, dominând clasamentele din Europa. Discul a fost lansat pe 3 septembrie 2021.

Bilete

Biletele pentru concertul de la București vor fi puse în vânzare pe 6 decembrie, la ora 10:00, în reţeaua iabilet.ro. Vor fi puse în vânzare 15.000 de bilete.

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii – Aces High, în fața scenei, The Beasts, în spatele acesteia și Troopers și au următoarele prețuri:

Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie

Aces High – 399 lei

The Beasts – 339 lei

Troopers – 259 lei

Presale:

Aces High – 449 lei

The Beasts – 369 lei

Troopers – 289 lei

La acces:

Aces High – 480 lei

The Beasts – 400 lei

Troopers – 320 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Vor fi puse în vânzare 3.500 de bilete la categoria Aces High și 3.500 la The Beasts. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol