19 februarie 2020, 2:55

Leonardo DiCaprio şi Will Smith, alianță pentru salvarea Pădurii Amazoniene. Cum vor aceștia să ajute

Vedete de la Hollywood luptă pentru salvarea Pădurii Amazoniene, mistuită de incendii.

Două staruri au hotărât să lanseze o colecție de încălţăminte în interes caritabil. Leonardo DiCaprio şi Will Smith vor să creeze două colecţii limitate de încălţăminte, încasările urmând să fie donate în totalitate în Fondului Pădurii Amazoniene deschis de DiCaprio.

Allbirds este o companie producătoare de încălţăminte ecologică în care DiCaprio a investit și care colaborează cu Just Water, compania lui Smith.

Există o singură Mamă Natură şi este datoria noastră să o protejăm. Pădurea Amazoniană, cea care absoarbe cel mai mult dioxid de carbon, este în flăcări deja de o lună. Just furnizează sticle din trestie de zahăr Braziliei. Colaborarea cu afacerile care inovează şi oferă soluţii sustenabile reprezintă cheia pentru viitorul nostru şi este important să sprijinim aceste organizaţii care oferă mai mult decât primesc„, a declarat Will Smith, conform descopera.ro.

Leonardo DiCaprio a mai donat 5 milioane de dolari unor organizaţii locale care se ocupă de combaterea distrugerilor provocate de incendii în Pădurile Amazoniene. Actorul a transferat banii prin organizaţia Earth Alliance, creată împreună cu filantroapa americană Laurene Powell şi cu preşedintele firmei Vista Equity Partners, Jobs Brian Sheth. Fondul Pădurii Amazoniene va oferi ajutor financiar partenerilor locali şi comunităţilor indigene.

 

sursa foto: metro.co.uk


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.