8 august 2020, 18:27

Liber la înregistrări pentru Bucharest Technology Week – ce trebuie să știi despre cel mai important festival de tehnologie din țară

Pentru al treilea an consecutiv, timp de o săptămână, Capitala se transformă într-un hub al tehnologiei de ultimă generaţie prin festivalul Bucharest Technology Week.

Ediţia a treia se va desfăşura între 14-20 mai, în două locaţii principale ultracentrale, Athénée Palace Hilton şi Piaţa Universităţii, precum şi în alte zeci de spaţii ale partenerilor, şi va conecta profesionişti şi consumatori cu cele mai recente inovaţii tehnologice.

Festivalul reuneşte peste 1 400 de lideri din mediul de business, vizionari şi inovatori, aproximativ 18 000 de fani şi peste 65 de evenimente partenere menite să mobilizeze întreaga comunitate şi să construiască cea mai puternică reţea de evenimente tech din Capitală. Festivalul Bucharest Technology Week revine cu cele trei componente de bază care l-au consacrat:

1. Cinci Summituri Premium de Business cu peste 50 de speakeri internaţionali şi naţionali, la care sunt aşteptaţi peste 1.400 de profesionişti din mediul de business. La fel ca în ediţiile anterioare, acestea vor avea loc tot la Athénée Palace Hilton, între 15-18 mai.

sursa: managerexpress.ro

2. Expoziţia din outdoor, programată în weekendul festivalului, 18-20 mai, este deschisă publicului curios să testeze tehnologii high end. Şi pentru ediţia a treia se preconizează păstrarea şi confirmarea reputaţiei de cea mai amplă expoziţie tech B2C din industria naţională. Pe o suprafaţă de peste 2.300 de metri pătraţi vor fi prezentate peste 300 de produse şi soluţii tech. Accesul la expoziţia din Piaţa Universităţii este gratuit pe baza înscrierii online, pe site-ul evenimentului.

3. Evenimentele partenere. Pe parcursul întregii săptămâni (14-20 mai), zeci de evenimente, ce au ca subiect comun tehnologia, vor fi organizare în diferite locaţii din Bucureşti de către parteneri ai festivalului, pentru public din toate segmentele de vârstă, profil etc.   Accesul la oricare dintre cele 3 secţiuni ale Bucharest Technology Week se face prin înregistrarea online, pe www.techweek.ro.   Tot pe site-ul oficial al festivalului, s-au pus în vânzare biletele pentru cele cinci Business Summituri. Până în 3 aprilie, biletele sunt în perioada Early Bird, care oferă o reducere de 80 euro faţă de preţul final.

sursa: nineoclock.ro

Accesul la oricare dintre cele 3 secţiuni ale Bucharest Technology Week se face prin înregistrarea online, pe www.techweek.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.