CITIRE

Libra Internet Bank – câștigătoare a 3 titlu...

Libra Internet Bank – câștigătoare a 3 titluri

Libra Internet Bank a câștigat titlul de „Cea mai inovatoare bancă din România” la trei dintre cele mai prestigioase evenimente: „MasterCard Bank of the Year”, „Gala Online Banking” și „Gala NoCash”.

Juriul a fost selectat de organizatorii evenimentelor și au acordat premiile ca o recunoaștere a orientării permanente către inovație a Libra Internet Bank.

„Chatbot-ul” creat de Libra Internet Bank a fost plăcut de clienți la doar 4 luni de la apariție, înregistrând peste 10.000 de interacțiuni cu cei interesați de produsele bancare online Libra Internet Bank.

Aplicația a fost făcută pentru facilitarea interacțiunii cu toți clienții . Aceasta preia și rezolvă cereri de credite, carduri de credit, depozite bancare și multe altele, prin intermediul unui chat, fiind disponibil non-stop.

În altă ordine de idei, la MasterCard Bank of the Year, banca a câștigat și premiul pentru „cel mai bun produs de economisire al anului” pentru „Depozitul la 1 an și o luna”, conform ziare.com.

Anul trecut, Libra Internet Bank a realizat un profit record, de aproape 13 milioane de euro, în creștere cu 83% față de anul trecut și are active nete de aproximativ 1 milion de euro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.