25 mai 2024, 14:23

Limitatorul inteligent face prima victimă: un șofer și-a făcut Loganul daună totală (VIDEO)

A fost primit cu surle și trâmbițe de toată presa. I s-a spus în multe feluri, bombastic: “limitator inteligent”, “inovativ”, “descoperire” etc. A fost filmat de echipe întregi venite de la București. Amărâtul venit din America de Sud să facă probe a dat interviuri la foc automat.

Vorbim de limitatorul de viteză de la Ghermănești, proaspăt montat.

Nimeni nu a răsuflat adânc, nu s-a gândit vreme de câteva secunde. Mai ales autoritățile. În special autoritățile, cele locale, care au venit cu ideea și nici măcar Poliția Circulație, care ar fi trebuit, cumva, să aprobe noua “minune”.

Și minunea s-a produs. Un șofer care venea cu viteză, noaptea, a făcut prima greșeală – nu s-a uitat la știri și nu știa de schimbările care au avut loc în zonă. A realizat prea târziu, a pus frână, a derapat și a intrat într-u stâlp pe marginea drumului.

„La data de 8 mai a.c.,  în jurul orei 5:09,  în zona unde este montat un limitator de viteză inteligent respectiv D.J 101B, la km 23 + 450 din localitatea Ghermănești, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, context în care, un conducător auto în vârstă de 48 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, împrejurare în care a intrat în stâlpii separatori din zona de presemnalizare și delimitare a sensurilor de mers, iar ulterior cu un indicator rutier de pe trotuar. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratului de Poliție Ilfov.

Polițiștii rutieri din Snagov i-au aplicat șoferului o amendă în valoare de 990 de lei.

Întrebarea este cine îi plătește omului mașina?

Și ce se întîmpla dacă era ziuă, iar la trecerea aia de pietoni steteau mai mulți copii în drum spre școală.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol