23 septembrie 2020, 17:12

Lista filmelor nominalizate la Globurile de Aur 2018

Mult așteptatele nominalizări la Globurile de Aur pentru anul 2018 au fost anunțate!

The Shape of Water” –  drama regizată Guillermo del Toro a cărei acţiune se desfăşoară în timpul Războiului Rece – promite a fi vedeta festivalului Globurile de Aur 2018 , fiind nominalizat la șapte categorii precum cea mai bună regie, cel mai bun film de dramă și cel mai bun scenariu. Sally Hawkins actrița care o interpretează pe Elisa Esposito, o femeie de serviciu de la Centrul Aerospațial din Occam, a fost nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Alte filme de succes sunt “The Post” și “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” care au obținut câte șase nominalizări, asemenea serialului de televiziune “Big Little Lies”.

Sursa: m.shaw.sg

Povestea peliculei ”Dunkirk”, regizată de Christopher Nolan, surprinde povestea trupelor britanice şi ale Aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză. Astfel, soldații sunt forţați să facă faţă unui asalt aproape imposibil de combătut. În distribuţia filmului se află Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, precum şi Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, aflat la primul său rol. Debutul în actorie al tânărului cântăreț britanic a fost apreciat pozitiv de critici.

Sursa: joblo.com

Suspansul filmului ”Dunkirk” nu se bazează pe dialog, ci mai degrabă pe imagine și sunet.

Fragmente din filmul ”The Post”, sursa variety.com

The Post” – regizat de Steven Spielberg – este un film american istoric, thriller și dramă a cărui acțiune se desfășoară în anii ’70 și care urmărește demersurile jurnaliștilor de la ziarele The Washington Post și The New York Times. Aceștia vor publica ”The Pentagon Papers”, documentul menit să dezvăluie implicarea guvernului SUA în Războiul din Vietnam.

Alte filme cu potențial care au primit aprecierea criticilor sunt ”Call Me by Your Name”(r. Luca Guadagnino) – nominalizat pentru cea mai bună dramă, ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”(r. Martin McDonagh) – nominalizat pentru cea mai bună dramă și cel mai bun scenariu și ”The Greatest Showman”(r. Michael Gracey) – nominalizat pentru cel mai bun cântec, cel mai bun rol principal masculin într-o comedie.

Gala premiilor decernate anual de Asociația presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc pe 7 ianuarie 2018, la Los Angeles, conform time.com


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.