Site icon Editia de Dimineata

Lovitura anului în fotbalul românesc!  REGELE este implicat!

hagi

Strategie interesantă la Constanța, o dată cu terminarea campionatului. Dacă, de exemplu, Craiova va avea două echipe în Liga I, din următorul sezon, pe malul mării lucrurile stau puțin invers.

Gică Hagi pare aproape de a da o mare lovitură la nivel de fotbal românesc. După victoria asupra Chindiei, liderul celor din Playout, și îndepărtarea de zona retrogradării, urmează o lovitură de imagine fabuloasă.

Farul Constanța, echipă de tradiție, ar putea fuziona cu FC Viitorul.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunțat la Digi Sport că Ciprian Marica ar fi aproape de a pleca de la Farul. Mutarea însă ar fi una mai amplă. În locul fostului atacant, ar urma să vină Hagi la gruparea fanion din Constanța.

Se vorbește astfel despre o fuziune între Viitorul și Farul, iar patron să fie ”Regele”!

Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil ca Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.

Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Exit mobile version