13 iunie 2021, 11:24

‘Lumea Dacia’, primul eveniment al posesorilor de automobile Dacia din România

La începutul lunii iulie a avut loc evenimentul numit ‘Lumea Dacia’, primul de acest tip din România. În mod bizar, în Franța, picnicurile dedicate posesorilor de automobile Dacia se află la a noua ediție.

Evenimentul a avut loc la Mogoșoaia și a adunat peste 1000 de pasionați și posesorii ai mărcii de automobile Dacia. Constructorul român de mașini a făcut o  invitație celor interesați pentru a se înscrie, astfel peste 400 de Dacii au sosit la picnic.

Vino în Lumea Dacia

Grupul Dacia a promis  participanților un program bogat și atractiv, pentru toate categoriile de vârstă, cu două concerte speciale și o tombolă având ca premiu o excursie în doi la Paris, relatează Dacia.ro.

Au existat și concursuri speciale, prezentarea de modele din gama românească și a câtorva mașini de raliu.

Acest prim eveniment de tip picnic din România se poate spune că s-a încheiat cu succes, arătând că românii sunt mândrii de acest brand și că se bucură la astfel de evenimente, care se doresc a fi cât mai dese. Pe modelul picnicului Dacioților din Franța, sau din alte țări occidentale unde se desfășoară întâlniri de acest tip, posesorii de Dacii se arată interesați de ediții viitoare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.