2 martie 2024, 11:32

Lumea după COVID-19. Predicțiile lui Bill Gates VIDEO

Chiar și după ce pandemia se va încheia, sau vor exista mijloace ca virusul să fie ținut sub control, lumea nu se va întoarce la ce a fost înainte.

Este părerea lui Bill Gates, care a făcut și câteva predicții în timpul unei conferințe New York Times, susținute zilele trecute.

Lumea după COVID. Predicțiile lui Bill Gates. Muncă de acasă, călătorii mai puține

„Previziunea mea ar fi că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% dintre zilele lucrate efectiv în birou vor dispărea”, a declarat Gates, citat de CNBC.com.

URMĂRIȚI AICI ÎNREGISTRAREA VIDEO A DECLARAȚIILOR LUI BILL GATES

Mai mult, fondatorul Microsoft  a prezis că va exista un „prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri. Acum că munca de acasă este mult mai fezabilă.

„Vom merge la birou într-o oarecare măsură, vom face niște călătorii de afaceri, dar mult mai puține”, a spus el.

Bill Gates s-a dat singur drept exemplu.

A argumentat că de la începutul pandemiei a avut un program mult mai simplu. În contextul în care a avut mult mai puține călătorii în interes de afaceri și acest lucru i-a eliberat agenda.

El a apărut la conferința online alături de președintele Pfizer, Albert Bourla, și a afirmat că până acum a avut cinci mese rotunde online cu decidenți din domeniul farma, ședințe, întâlniri care în mod normal se țin față în față la New York.

Foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol