8 iunie 2023, 13:44

Lumea prin ochii Flaviei: 26 de experiențe senzoriale în Frankfurt

Pasionată de călătorii, Flavia Marin și-a mai adăugat pe listă încă o destinație, iar de data aceasta a ales Frankfurt. Bloggerița ne-a povestit experiențele sale pe blogul său:

„Pentru mine, luna iunie a început cu trei zile consecutive de standby, adica trei zile de continuă aşteptare pentru un zbor surpriză… sau nu. lubesc adrenalina și am așteptat cu sufletul la gură un zbor într-un loc în care nu mai fusesem, speram eu. În prima zi… nimic. A doua zi… nimic.

Așa că am avut ceva timp la dispoziţie să îmi treacă fel și fel de gânduri prin minte. Stăteam așa și mă gândeam cât de mult contează…

Clipa pe care, uneori, o ignorăm de dragul viitorului sau a trecutului. Clipa, fix această clipă, care rămâne, care ne învaţă ceva. Clipa asta după care va urma alta, și altceva. Chiar și ceea ce avem în faţa ochilor acum se va schimba.
Lumea se schimbă cu o viteză nebună. Ultimii ani m-au învăţat să iubesc timpul petrecut cu mine şi să apreciez
lucrurile mărunte din jurul meu. Verdeaţa, cerul albastru, o adiere de vant, locurile frumoase din toate colțurile lumii în care ajung. Planurile nu au fost niciodată punctul meu forte, dar am învățat că uneori e nevoie și de ele, mai ales atunci când nu ai mult timp la dispoziţie pentru a face ceva. Cu ceva timp în urmă am hotărât să mă bucur la maximum de ceea ce viața îmi oferă, să călătoresc în cât mai multe locuri de pe planeta asta și să mă bucur la superlativ de moment. Dacă e ceva ce jobul ăsta m-a învăţat, şi a făcut-o foarte bine, este faptul că locurile pe care le vedem şi le explorăm sunt cele mai sigure investiţii. În noi.

Flavia Marin

Am adormit cu multe gânduri, locuri și idei în minte. Dis-de-dimineaţă – mesaj la prima oră: Dragă crew, zbori la Frankfurt in câteva ore! Ciudat sau nu, era prima oară cand aveam să văd Germania. Și m-am bucurat tare, tare, tare!

Că tot vă spuneam despre cum este nevoie uneori și de planuri, mi-am făcut temele rapid şi o listă cu lucruri pe care trebuia musai să le bifez în cele 26 de ore petrecute în Frankfurt.”

Frankfurt

Citiți întreg articolul pe flaviamarin.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol