8 august 2020, 6:07

Lumea prin ochii Flaviei: 5 sfaturi pentru a-ți depăși frica de zbor

Frica de zbor este unul dintre principalele motive care poate împiedica pe cineva să vadă lumea întreagă, care e atât de frumoasă. De ce să lași frica să stea în calea unor experiențe unice, care îți pot schimba pentru totdeauna percepția asupra lumii în care trăim?

Zborul a devenit pentru mine acel timp al meu, pe care îl folosesc pentru a mă relaxa și a mă deconecta. Așa că astăzi am să îți împărtășesc câteva strategii-cheie care îți pot schimba atitudinea față de zbor.

Identifică motivul

Primul pas pentru a-ți depăși frica de zbor este să identifici ceea ce te sperie atât de mult. Conștientizează-ți frica, astfel încât să poți începe să lucrezi cu ea. Vei vedea că o scurtă călătorie printre gândurile tale te va face să te cunoști mai bine. La fel, și o abordare pozitivă va scădea notabil nivelul de îngrijorare pe care l-ai putea avea legat de zbor.

Meditează

Meditația poate avea un impact pozitiv în multe aspecte din viața noastră. Frica de zbor nu face nici o excepție. Dacă te simți îngrijorat de călătoria pe care urmează să o ai cu avionul, merită să-ți răpești câteva minute înainte de fiecare zbor pentru a medita.

Dacă nu știi de unde să începi sau cum s-o faci, există multe aplicații de meditație la îndemâna oricui, care pot fi un bun început.

Schimbă-ți modul de gândire

Vizualizează-ți experiența pe care urmează să o ai ca fiind una mai degrabă interesantă decât terifiantă. Încearcă să îți canalizezi energia către emoția pentru destinația pe care urmează să o descoperi și aventurile pe care le vei trăi într-un loc nou.

Citiți articolul integral pe blogul Flaviei.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.