29 iunie 2022, 19:03

Luna iulie îmbogățește Netflix-ul. Vezi care vor fi următoarele lansări pe cea mai iubită platformă online

Curios de ce surprize pregătește Netflix? Nerăbdător să vizualizezi noutățile? Nu mai este cazul, pentru că Netflix a făcut public primul video de prezentare a următoarelor seriale și filme ce urmează să fie încărcate pe platforma.

Luna iulie se anunță cu multe noutăți pe Netflix, așa că dacă ești fan al producțiilor semnate de ei, trebuie neapărat să citești acest articol!

E greu să fii îndrăgostit de acest site, întrucât portofoliul serviciului de streaming este mai extins ca niciodată, iar ceea ce pregătește echipa Netflix, pe lângă faptul că este surprinzător, este și foarte interesant. Așa că, dacă te întrebi ce poți urmări în luna iulie, mai jos vei găsi răspunsul.

Sursa: denofgeek.com

Undeva la fiecare jumătate a lunii, Netflix lansează un teaser în care își informează abonații cu privire la următoarele lansări, iar în cel lansat acum puțin timp, am aflat că urmează să fie urcat pe platformă cel mai nou sezon din „Orange is the New Black”, alături de un nou sezon din serialul lui Jerry Seinfeld- „Comedians in Cars Gettings Coffee”.

Sursa: hd-report.com

În altă ordine de idei, dacă ai curiozitatea de a vedea ce se întâmplă în viitorul film „Jurassic Park”, venim cu vestea bună, prin care te anunțăm că din data de 1 iulie va fi disponibil.

Sursa: gameranx.com

O altă lansare, care va fi cu siguranță foarte apreciată, mai ține și de sezon din „Anne with E”.

Sursa: netflix.com

Veștile bune continuă și primul reality show original despre gătit de pe Netflix, intitulat „Sugar Rush”, va avea premiera pe 14 iulie, iar a doua zi, „The Joel McHale Show with Joe McHale” va începe un nou sezon format din 6 episoade.

Sursa: netflix.com

Tot din aria show-urilor, ne vor încânta și Jim Jefferies și Iliza Shlesinger prin stand-up de calitate, disponibil peste doar câteva săptămâni.

Sursa: axs.com

Din nefericire, cu excepția conținutului original Netflix, mai multe materiale vor fi scoase de pe platformă, iar în iulie se pare că ne vom lua rămas bun de la „Bring It On”, „Before Midnight”, seria „Lethal Weapon” și clasicul „Breakfast at Tiffany`s. A Cinderela Story”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol