25 august 2023, 23:45

Luna IUNIE la History Channel. Trei PREMIERE pe care trebuie să le vezi

History Channel vine ci câteva  propuneri foarte interesante în luna iunie. Printre ele găsim:

 

Viața sexuală secretă a lui Hitler

Din 15 iunie | Joia, de la ora 22:00

Seria documentară „Viața sexuală secretă a lui Hitler” scoate la iveală zvonurile, teoriile și relatările istorice controversate despre psihologia sexuală a lui Adolf Hitler. Nu lipsesc experții în viața sexuală a lui Hitler, care consideră că predicțiile Führerului sunt un barometru al minții întortocheate a dictatorului. De la incest la hărțuirea femeilor în tinerețe, de la masochism la crimă, pe măsură ce  încerca să-și ascundă trecutul sexual, „Viața sexuală secretă a lui Hitler” aprofundează mai mult ca oricând mentalitatea primară a celui mai distructiv om din istorie.

 

 Restaurare secretă

Din 25 iunie | Duminica, de la ora 19:05

În interiorul unei fabrici de unelte vechi de un secol din New England, un grup de restauratori și meșteri de top din țară s-au reunit pentru a transforma visele în realitate. Ei repară și restaurează în secret obiecte prețioase și moșteniri de familie, iar apoi le dezvăluie destinatarilor care nu suspectează nimic.

De la boliduri și mașini de pinball la chitare și tunuri din secolul al XIX-lea, și orice altceva între ele, nicio provocare nu este prea mare pentru acest grup de specialiști. Fiecare episod din „Restaurare secretă” scoate la iveală o istorie surprinzătoare, detalii ascunse și va aduce la viață cele mai prețioase posesiuni ale oamenilor.

 

Vânătorii de recompense

Din 26 iunie | Lunea, de la ora 22:00

Un vânător de recompense legendar își urmărește cele mai mari ținte de până acum în acest reality-show palpitant. FBI, șerifii federali și fiecare stat din SUA au listele lor cu cei mai căutați oameni.

Acum, celebrul vânător de recompense Duane „The Dog” Chapman alege nume din fiecare dintre ele pentru a face propria listă. După ce soția sa Beth este diagnosticată cu cancer în fază terminală, Dog decide să iasă la pensie în încercarea de a o ajuta să o trateze pe Beth cu singurul lucru care știe că o va face să se simtă mai bine: aducerea fugarilor în fața justiției.

De data aceasta chiar este ceva personal! La începutul fiecărui episod, Dog, membrii familiei sale și echipa sa feroce de vânători, cunoscută sub numele de „duzina de ticăloși”, aleg un infractor în libertate drept următoarea lor țintă.

După ce aflăm ce a făcut fugarul pentru a-și câștiga locul pe listă, începe vânătoarea! Este o urmărire care i-ar putea duce pe vânătorii de recompense în întreaga lume, lucrând cot la cot cu agențiile de aplicare a legii pentru a aduce fugarul în fața justiției.

El însuși un fost membru al unei bande, Dog cunoaște lumea interlopă. Este motivul pentru care infractorii pot fugi, dar nu se pot ascunde!


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol