26 august 2023, 20:31

Luna mai aduce debutul Sara pe Deal Music Festival la Botoșani

Prima ediție a festivalului Sara pe Deal Music Festival va avea loc la Botoșani în incinta Amfiteatrului Cornișa în perioada 26-27 mai 2023.

Cu patru concerte în doua zile, festivalul își propune să aducă în fața publicului cât mai larg muzică de calitate interpretată de artiști foarte talentați, experți în domeniul lor de activitate.

Pe scena de la Cornișa va urca, alături de Noemi Onucu, artista Adelina Cociobanu, scrie Monitorul de Botosani.

Mezzosoprana în vârstă de 23 de ani este din județul Iași, în primul an de Master la Universitatea Națională de Muzică București. A absolvit Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, la clasa de canto a doamnei Diana Neacșu, acolo formându-și cunoștințele și bazele în tehnica sa vocală. În prezent lucrează cu maestra sa Iulia Isaev.

Este laureată a multor concursuri naționale și internaționale, olimpiade naționale, fiind distinsă cu rezultate excepționale și burse importante precum: Bursa Tinere Talente – Fundația Regală Margareta a României, Bursa Unimir, Bursa Sonoro, Bursa stART,
Bursa Iolanda Mărculescu, Bursa Margareta Pâslaru, Bursa de excelență în cadrul UNMB, Bursa IconArts și altele.

Adelina va interpreta arii celebre din opere solo sau în duet cu soprana Noemi Onucu alături de orchestra Liber Artis sub bagheta dirijorului Emil Ambrosa.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol