23 ianuarie 2021, 9:48

Madona, confirmată pozitiv cu anticorpi pentru COVID-19. Artista a donat 1 milion de dolari pentru vaccin

Madona, regina muzicii pop, a mărturisit miercuri că a fost testată pozitiv de COVID-19, încă de la începutul lunii martie, imediat după încheiera turneului său la Paris, motiv pentru care i-au fost dedectați anticorpi la testul pentru coronavirus. Anunțul vine ca o clarificare, pe fondul diverselor speculații ale presei americane, care menționau că celebra artistă ar fi fost bolnavă, relatează Agerpres. 

Madona s-a adresat fanilor într-o postare pe Instagram, în care a infromat și faptul că s-a alăturat luptei împotriva pandemiei de coronavirus, printr-o donație de un milion de dolari, unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva noului coronavirus.

„Când cineva iese pozitiv la anticorpi înseamnă că a avut virusul, ceea ce clar mi s-a întâmplat şi mie când am fost bolnavă, la încheierea turneului meu la Paris, în urmă cu şapte săptămâni”, a scris vedeta, potrivit Agerpres. 

Madona a mai menționat că și restul echipei sale care o însoțea în turneu a fost de asemenea bolnavă în acea perioadă. „Toţi am crezut că avem o gripă mai gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi. Sper ca asta va clarifica lucrurile pentru cei care s-au grăbit să facă afirmaţii. Informaţia înseamnă putere!”, a precizat vedeta, mai scrie Agerpres. 

Totodată, în urmă cu o săptămână, Madona a participat la o conferință internațională a donatorilor, organizată de Uniunea Europeană, pentru dezvoltarea unor noi metode de tratament, diagnosticare și un vaccin universal împotriva coronavirusului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#staysafe #staysane

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Mai mult decât atât, cu câteva zile în urmă, celebra cântăreață a mai făcut un anunț pe pagina sa de Instagram, în care a confirmat că a avut un rezultat pozitiv la testul pentru aticorpi la coronavirus și că ar dori să „să facă o lungă plimbare cu maşina şi să coboare geamul pentru a respira aerul plin de COVID-19”.

Sursă Foto: E!News.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.