21 iunie 2024, 3:49

Magicianul Robert Tudor îți propune “Magie în familie“. O carte de trucuri, pentru părinți și copii

Editura Bookzone a lansat carteaMagie în familie”, prima carte prin care Magicianul Robert Tudor își dezvăluie secretele trucurilor sale magice pentru părinți și copii.

Părinții au la dispoziție toate explicațiile necesare ca să realizeze numerele de magie alături de copii: texte, ilustrații grafice și clipuri video ce pot fi accesate prin scanarea codurilor QR disponibile în carte pentru fiecare truc prezentat.

Manual

„Cartea Magicianului Robert Tudor este un manual neprețuit pentru orice părinte care vrea să se conecteze cu copilul său. Este o carte gândită pentru familii, pentru adulți care vor să îi distreze pe copii și, în același timp, să le dea încredere în ei. Sper ca acest volum să ajungă în cât mai multe case, să transforme weekend-urile multor familii.”, consideră Andra Măruță despre această carte.

Gândită ca o carte magică a copilăriei, „Magie în familie” dezvăluie cele mai cunoscute trucuri din spectacolele pentru copii. În același timp, selecția numerelor dezvăluite de Magician a avut în vedere să poată fi realizate cu ușurință de copii și părinți cu ajutorul obiectelor din casă: pahare, paie de băut, șnur, monede, scobitori și chiar cu telefonul mobil.

Cum îi ajută pe copii învățarea unor trucuri magice din cartea Magicianului Robert Tudor?

În timp ce copiii se bucură de magie pură când exersează un truc, părinții apreciază cartea „Magie în familie” pentru toate beneficiile pe care le aduce în dezvoltarea micilor magicieni:

  • Puterea de a realiza un truc magic crește încrederea în sine
  • Copiii își fac prieteni mult mai uşor și relațiile de la școală se îmbunătățesc
  • Chiar dacă sunt timizi sau introvertiți, vor atrage atenția asupra lor și își asumă un nou rol
  • Învață să vorbească în public cu entuziasm
  • Copiii rămân pentru mai mult timp departe de activități cu ecrane.

Volum scris alături de fiul său

 „Am scris „Magie în familie” cu plăcere și am avut tot timpul un ajutor de nădejde, pe fiul meu, David. Cu el am lucrat la numerele de magie și, până la urmă, mi-am dat seama că, pe lângă trucurile pe care le-am exersat, adevărata magie este timpul petrecut împreună cu fiul meu, distrându-ne.”, mărturisește Magicianul Robert Tudor.

Cine este Magicianul Robert Tudor?

Robert Tudor este cel mai renumit magician din România. Numerele sale de magie sunt prezentate într-o manieră unică, de aceea Magicianul a primit aprecieri în mediul online de la peste 4,5 milioane de urmăritori și a suținut spectacole cu peste 1 milion de participanți.

În numerele sale îmbină cu profesionalism magia, comedia și actoria. Este primul si singurul magician român care a ținut un show de magie la Sala Palatului (2018) și a avut numeroase turnee sold out atât în țară, cât și în Europa: Copenhaga, Goteborg, Bruxelles, Londra (Comedy store), Chișinău, Blackpool.

Este finalistul show-lui Românii au talent și a participat la numeroase emisiuni TV dintre care Neatza cu Răzvan și Dani, La Măruță, Las Fierbinți, IUMOR. Interesul pentru magie a început la 19 ani când a obținut un certificat de la Școala de Magie din Viena, Austria.

 Mai multe informații despre cartea MAGIE în familie lansată astăzi sunt disponibile aici: Magie înfamilie – Magicianul Robert Tudor – Bookzone.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol