7 iunie 2020, 4:44

Maia Morgenstern la Ediția de dimineață: Poți și tu, alătură-te și tu, fă și tu, exprimă și tu!

Una dintre valorile pe care Edițiadedimineață.ro dorește cu încăpățânare să o promoveze este cea a puterii de a face bine, a drumului pe care noi toți ar trebui să-l urmăm pentru a putea spune cu onestitate că România ajunge departe. Poveștile care ne-ar face mândri să spunem aceste lucruri sunt de cele mai multe ori necunoscute. Ancorați în can-can-ul cotidian uităm să căutăm aceste povești sau chiar să devenim noi una.

Actrița Maia Morgenstern ne-a relatat o serie de povești despre viață, punând accent pe energia ce o putem câștiga atunci când facem bine, atât pentru sine, cât și pentru cei din jur. Fie că este vorba despre crearea unei legături între tineri și zona culturală, fie că vorbim despre echilibrul unei minți sănătoase într-un corp sănătos, rețeta este una simplă: fă bine din ce ai, găsește resurse (fără a face referire la cele materiale), iar totul se va transforma într-o energie și o putere de nedescris, o putere prin care putem face bine mai departe.

Ambiția de a-ți depăși limitele, oboseala, sentimentul că am ajuns la capătul suflului și nu pot mai departe… și totuși se cuvine a căuta în tine resursele de a merge mai departe, de a te vedea cum să-ți gestionezi respirația, oboseala, de a depăși blocajele fără a forța nimic, fără a brutaliza nimic„, opinează cu încredere actrița.

De cele mai multe ori, comunicarea este cheia, aceasta duce către rezultate, iar rezultatele nu pot să însemne decât că lucrurile merg înainte. Cazi de șapte ori, ridică-te de opt, indiferent de neputință și neajunsuri, sunt ideile pe care actrița dorește să le promoveze mai departe. Maia Morgenstern răspunde și întrebărilor legate de investirea acestei energii, atât de importantă când vrem să facem bine, iar răspunsul este unul pe cât se poate de sincer: totul se face pentru viitor, pentru tineri, pentru cei în nevoie, pentru hrănirea ambițiilor, dorințelor, iar amprenta faptelor bune trebuie să devină exemplu.

Se întâmplă lucruri importante, bune, se întâmplă zi de zi, dar sunt foarte importante căile prin care aceste realizări, aceste ambiții, aceste fapte bune și rezultatele lor își găsesc ecoul în timp. Faptele acestea bune, important e a fi cunoscute, a fi transmise, a însemna ambiție, a însemna provocare, a însemna exemplu. Poți și tu, alătură-te și tu, fă și tu, exprimă și tu, să te ajuți și tu ca să-i ajuți pe alții, implică-te și tu, fii alături! Sunt aici, am ceva de făcut, vreau să fac ceva cu mine, pentru mine, dar mai ales pentru tine, vreau să o fac și o fac în fiecare clipă, în fiecare moment„, ne transmite Maia Morgenstern ca pe un exercițiu ce trebuie încercat.

Sustinut de Inventus Research


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.