16 octombrie 2021, 20:34

Maia Morgenstern, la premiera virtuală: Nu sunt eu

Spectacol de excepție în această seară, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii.

Spectacolul „Nu sunt eu”, un one woman show al actriţei Maia Morgenstern, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză, va fi difuzat gratuit online la ora 19,00.

Mâine este o zi specială. Este Ziua Internaţională a cărţii. Darul meu de suflet pentru voi este însăşi viaţa mea pusă în cuvinte într-o carte şi transpusă pe scena de teatru. Mâine, spectacolul ‘Nu sunt eu’ poate fi vizionat gratuit online, de la ora 19,00. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi în formularul de aici: https://forms.gle/o2HggmSVVbnwjbQs5„, a scris, cu o seară înainte, actriţa Maia Morgenstern, conform agerpres.ro.

Actrița a precizat că spectacolul  „e gratis, dar nu e degeaba. Puteţi dărui. O carte”. Cu această ocazie Editura Litera va dona cărţi către bibliotecile din ţară, atâtea cărţi în funcţie de cât de mulţi spectatori vor viziona piesa de teatru.

Înregistrează-te acum şi rezervă-ţi locul gratuit la piesa de teatru online, difuzată la Noaptea Cărţilor Deschise 2021, întrucât fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiaşă din ţară! 10.000 de locuri în sala virtuală de teatru la Noaptea Cărţilor Deschise înseamnă 10.000 de cărţi noi, oferite gratuit de Editura Litera bibliotecilor din ţară„, se arată pe site-ul editurii.

Citește și: O nouă ediție Noaptea Cărților Deschise! Online

sursa foto: Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.