22 august 2023, 16:27

Maia Morgenstern, pentru prima oară pe scenă alături de fiica ei, Isadora Băltățeanu

După o vară cu activitate teatrală bogată, toamna aduce o premieră notabilă, cu Maia Morgenstern, Marius Bodochi şi Isadora Bălţăteanu în distribuţie.

NEBUN DUPĂ TINE este titlul ce îmbogăţeşte noua stagiune, cu o poveste de iubire tumultoasă, în regia Antonellei Cornici.

Premiera va avea loc pe 14 septembrie şi va fi găzduită la TNB Sala Studio.

 

Maia, alături de fiica ei

Publicul este invitat la un spectacol eveniment, prin însuşi faptul că le reuneşte pe scenă, pentru prima oară, pe fabuloasa Maia Morgenstern şi fiica sa cea mica, tânăra actriţă Isadora Bălţăteanu. Li se alătură pentru un trio memorabil, şarmantul Marius Bodochi.

Spectacolul transpune scenic unul din textele celebre ale apreciatului dramaturg Éric-Emmanuel Schmitt, o poveste ameţitoare precum însăşi vâltoare dragostei.

Prinşi între agonie şi extaz sunt un actor genial şi o tânără celebritate a anilor “20, prea răzvrătită pentru vremurile pe care le trăieşte.

Un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu pentru o privighetoare care nu a suportat cușca sa.Piesa spune povestea unei căsnicii străbatute de pasiune, gelozii, fericire, certuri și trădare. Istoria adevărată a legendarului cuplu francez Sascha Guitry și Yvonne Printemps care au dominat Parisul și întreaga lume în perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amăruie despre viața trăită ca pe scenă.

 

Turneu

Spectacolul ajunge şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa pe 17 septembrie şi la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova pe 18 septembrie.

Bilete pe: Proticket.ro şi Bilet.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol