CITIRE

Majestatea Sa Margareta – Cea mai influentă ...

Majestatea Sa Margareta – Cea mai influentă femeie din România

Custodele Coroanei Române, majestatea Sa Margareta a primit pentru a patra oară titlul de „cea mai influentă femeie din România”. Decernarea premiilor a avut loc în cadrul Galei Forbes Woman a anului 2019, iar evenimentul s-a desfășurat în Sala de Bal a Palatului Bragadiru din capitală. Pentru ca totul să decurgă perfect și organizarea să fie una inedită și de această a opta ediție s-au ocupat cei de la Revista Forbes România.

Sursă foto: romaniaregala.ro

Acest titlu i-a fost oferit ca urmare a acțiunii regale în ceea ce privește promovarea României în întreaga lume, dar și pentru eforturile desfășurate pe o perioadă de aproximativ 30 de ani cu scopul de a clădi și întări o societate cât mai sănătoasă în țară. Evenimentul reușește să aducă în aceiași sală anual cele mai importante voci pentru domenii precum educație, diplomație, antreprenoriat, filantropie, leadership și așa mai departe.

Sursă foto: romaniaregala.ro

Cei de la Gala Forbes Woman încearcă de aproximativ opt ani și până în prezent să încurajeze personalitățile feminine din cele mai importante domenii să devină un model pentru întreaga societate românească. Majestatea Sa le-a transmis celor din echipa de organizare a galei, dar și personalităților invitate despre mândria pe care o simte atunci când vede în mijlocul societății românești atâta curaj, spirit civic, creativitate și inclusiv dorința de a transmite principii și valori într-un spațiu care ignoră tot mai mult aceste virtuți. Cu ocazia acestui eveniment a avut loc și lansarea celei de-a opta ediții a Topului „Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România”, acesta urmează să fie ilustrat într-o publicație specială a revistei.

Sursă foto: romaniaregala.ro

De-a lungul timpului Majestatea Sa Margareta a primit distincția cu același titlu de la Forbes România în anul 2016, în anul 2017, în anul 2018, iar în ceia ce privește Topul celor 50 cele mai influente femei din România s-a clasat pe primul loc în anul 2014.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.