22 ianuarie 2022, 4:34

MAREA BRITANIE Vaccin anti-Covid înaintea Statelor Unite

Guvernele, ca și companiile farmaceutice, par dispuse să ardă etapele în cursa scoaterii pe piață a vaccinelor anti-COVID.

Este cazul și Marii Britanii. Vaccinul anti-COVID de la Pfizer/BioNTech  (companie farmaceutică americană) ar putea primi aprobare în Marea Britanie săptămâna aceasta, notează The Telegraph.

MAREA BRITANIE Vaccin anti-COVID înaintea Statelor Unite

Surpriza este că Marea Britanie ar putea aproba vaccinul săptămâna aceasta. Chiar înainte ca Statele Unite să îl autorizeze. Citând surse guvernamentale, The Telegraph scris că autoritatea britanică de reglementare începe o evaluare formală a vaccinului. Și că Serviciului Național de Sănătate i s-a spus să fie gata să îl administreze de pe 1 decembrie.

FDA (autoritatea americană a medicamentelor) a spus vineri că se va întruni pe 10 decembrie pentru a discuta dacă autorizează vaccinul.

Marea Britanie a comandat 40 de milioane de doze și așteaptă să aibă 10 milioane, de ajuns pentru a proteja 5 milioane de oameni, disponibile până la sfârșitul anului dacă autoritățile de reglementare îl aprobă, scrie Hotnews.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.