22 august 2023, 17:31

Marea finală a celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” va fi difuzată pe 25 august

Pe 25 august, “Bravo, ai stil!” își va desemna, în direct, câștigătoarea, Cea mai stilată femeie din România urmând să între astfel în posesia premiului de 100.000 de lei. Ca și în sezoanele precedente, telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze favorita, ce va fi desemnată în direct, la Kanal D.

De-a lungul celor aproape 100 de ediții le celui de-al optulea sezon, concurentele și-au demonstrat abilitățile stilistice în peste 20 de ediții concept, fiecare dintre ele manifestându-și creativitatea, îndrăzneala și pasiunea pentru frumos. În ediția din această seară emoția ajunge la cote amețitoare pentru că Ilinca Vandici va face anunțul atât de așteptat.

Competiția întră în linie dreaptă, iar concurentele vor face totul pentru a demonstra că pe lângă dorința de a câștiga și curaj stilistic, au acumulat și experiența necesară în timpul show-ului pentru a dovedi că merită să fie pe podium. Așadar, coroana “Bravo, ai stil!” așteaptă să fie așezată pe fruntea castigatoarei celui de-al optulea sezon, pe 25 august, de la ora 23:00, iar telespectatorii sunt invitați să le susțină pe concurente ca și până acum, în ultima etapă a acestei călătorii extraordinare.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol