26 octombrie 2021, 3:16

Marii actori ai teatrului românesc pot fi admirați la prima expoziţie subacvatică de fotografie

Un fotograf își prezintă fotografiile într-o expoziție inedită.

Vineri, de la ora 12.00, la Iaşi, are loc expoziția subacvatică „WaterLear”. 15 portrete ale unor actori foarte cunoscuţi ai Teatrului Naţional Bucureşti vor fi expuse. Printre actorii care vor „intra la apă” se numără Marius Manole, Mihai Constantin, Crina Semciuc, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Ioan Andrei Ionescu şi Tudor Istodor.

Totul a început când actorii aveau de filmat o scenă într-un bazin cu apă, pentru spectacolul „Regele Lear”.

Am profitat de joaca aceasta cu apa, de faptul că actorii erau în nişte momente incredibile şi extrem de spectaculoase şi am făcut câteva fotografii, pe care mă bucur că le pot expune în premieră absolută la Iaşi. Împreună cu prietenii de la Pleiada Hotel, am decis să facem şi mai spectaculoasă această expoziţie! Ea va putea fi vizitată sub apă, în piscina din interior, cu măşti speciale de snorkeling, puse la dispoziţie de gazde pentru cei curioşi. O asemenea expoziţie subacvatică este o premieră pentru oraşul Iaşi şi sper ca publicul să vină să o vadă, accesul fiind pe bază de invitaţii şi rezervări. Singura condiţie este ca vizitatorii să poarte costum de baie”, precizează fotograful TNB, Florin Ghioca, conform adevarul.ro.

Titlul expoziţiei, „WaterLear”, este o combinaţie între „water” (apă) şi numele regelui din spectacolul shakespearian – Lear.

sursa foto: adevarul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.