CITIRE

Marijuana ar putea ajuta persoanele cu insuficienț...

Marijuana ar putea ajuta persoanele cu insuficiență cardiacă

Consumul de marijuana este interzis în majoritatea statelor lumii, dar această plantă poate fi utilizată și legal, în scopuri medicale, pentru diferite tipuri de cancer, HIV/SIDA şi unele probleme neurologice. Recent, o nouă descoperire surprinzătoare sugerează că drogul ar putea avea beneficii și pentru persoanele cu insuficiență cardiacă.

sursa: biotechin.asia

Oameni de știință americani au descoperit că, dintre pacienții cu insuficiență cardiacă, a fost mai puțin probabil ca cei care au folosit drogul să facă o complicație numită fibrilație atrială, un tip de bătăi neregulate ale inimii care pot agrava simptomele. Totuși, cercetătorii subliniază că în prezent nu recomandă ca pacienții cu insuficiență cardiacă să înceapă să folosească marijuana, potrivit livescience.com.

sursa: ctvnews.ca

Descoperirea este cu atât mai uimitoare cu cât până de curând oamenii de știință considerau că utilizarea marijuanei ducea la o complicație a stării de sănătate a pacienților cu insuficiență cardiacă. Studiul este primul care găsește o legătură între utilizarea drogului și ameliorarea stării de sănătate a persoanelor care sufereau de această boală și din acest motiv vor fi necesare cercetări suplimentare pentru a confirma această ipoteză.

 

[Sursă imagine: foxnews.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.