27 septembrie 2021, 8:10

Măsuri anti-COVID într-o universitate. Cazare gratuită pentru studenții vaccinați

Studenții pot beneficia de cazare gratuită dacă se vaccinează.

Universitatea Transilvania din Brașov se pregătește pentru revenirea studenților în noul an universitar, care începe pe 1 octombrie. Conducerea instituției speră să reducă riscul apariției unor focare de COVID-19 și au luat o măsură  care vizează studenții.

Cei care se vor caza în căminele Universității Transilvania vor beneficia de gratuitate pentru luna noiembrie dacă prezintă certificatul/adeverinţa de vaccinare.

Astfel, studenţii vaccinaţi cu cel puţin o doză până în data de 1 octombrie şi care fac dovada vaccinării nu vor plăti taxa de cămin pentru luna noiembrie. La fel ca şi în anul universitar anterior, cazarea în căminele universităţii se va face la capacitate restrânsă – maximum trei persoane în cameră, astfel încât să se respecte normele impuse de autorităţile sanitare„, a precizat instituția.

Peste 3.300 de studenţi vor fi cazați în cele 13 cămine, la care se adaugă alţi 300 de studenţi internaţionali. Menționăm că studenţii internaţionali care vor studia la Universitatea Transilvania din Braşov vor fi cazaţi doar dacă vor prezenta un certificat de vaccinare sau un test PCR negativ, cu rezultat obţinut în ultimele 72 de ore anterior cazării.

sursa foto: digi24.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.