28 noiembrie 2022, 14:46

Matinalii Digi FM transmit, timp de o săptămână, din Ținutul Conacelor

Cei 2 Matinali și Jumătate fac emisie, din nou, în deplasare și invită ascultătorii, în perioada 23-27 mai, într-o nouă călătorie în inima Covasnei, cunoscută și drept Ținutul Conacelor și al Castelelor.

Covasna a demonstrat a fi, ca întotdeauna, primitoare cu Matinalii Digi FM, astfel că astăzi au transmis prima emisiune în deplasare din acest an.

În fiecare luni dimineață, de la ora 06:30, ascultătorii se vor bucura de programul obișnuit cu Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru, povestind despre aventurile din ținut, băile termale, tuneluri de basm și tradiții, în direct din Balvanyos. Iubiți pentru terapiile de bună dispoziție, de la prima oră a dimineții, Matinalii continuă proiectul „Emisiunile Digi FM în deplasare”, lansat în 2020 și devenit deja o tradiție, prin care se conectează cu ascultătorii și poveștile acestora.

În 2021, Beatrice, Miu și Ciuclaru, călători cu microfoane, au vizitat conacele din apropierea orașului Sf. Gheorghe și pentru că nu au reușit să viziteze toate obiectivele, respectiv să povestească ascultătorilor despre descoperirile istorice și nobiliare, iată că anul acesta aduc încă o săptămână de deplasare.

Cei trei fani ai trezitului la prima oră promit să viziteze Lacul Sf. Ana, Tinovul Mohoș, să marcheze deplasarea prin galerii foto și video de la Târgu Secuiesc, să experimenteze o zi din viața la stână. Și să povestească toate experiențele la Digi FM!

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol