10 decembrie 2023, 3:07

Meciul decisiv de calificare ! Diseară avem Israel – România. Câteva calcule

Toți sun de acord că România joacă în această seara calificarea. Este un joc de “totul sau nimic” pentru că:

  • Dacă România bate sau face egal cu Israelul, este calificată matematic la Euro 2024. Israelul știe asta și va trebui să joace la victorie pentru a rămâne în cursă.
  • Dacă România pierde, calculul se complică îngrozitor, va trebui să câștigăm cu Elveția (ultimul meci, 21 noiembrie, acasă la noi). Un alt calcul, în caz că facem egal cu Elveția, spune că Israel ar trebui să facă egal cu Andorra, ceea ce e destul de puțin probabil. În fine, un alt scenariu ar fi în care atât România cât și Israel pierd partidele contra Elveției/Andorei.

Partida începe la 21.45 și  este transmisă în direct și în exclusivitate în România de Prima TV. De altfel, în ziua meciului, Prima TV, Prima News și Prima Sport au pregătit programe speciale, dedicate partidei decisive.

Fișa tehnică a partidei. Echipele probabile (conform GSP)

Israel: Glazer – Lavi, Miguel Vitor, Goldberg, Dasa – Fani , Kinda, Peretz, Gloukh – Zahavi, Turgemann
Selecționer: Alon Hazan

România: Moldovan – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, Screciu – Hagi, Stanciu, Fl. Coman – Alibec
Rezerve: Radu, Niță, Mogoș, Rus, Racovițan, Dumitrescu, M. Marin,Artean, Cicâldău, Olaru, Moruțan, Ștefănescu, Mihăilă, Fl. Tănase, Drăguș, Pușcaș
Selecționer: Edi Iordănescu

Stadion: Pancho Arena (Flecsut, Ungaria)
Arbitru: Francois Letexier, A1: Cyril Mugnier, A2: Mehdi Rahmouni, Arbitru de rezervă: Jérémy Stinat, VAR: Jérôme Brisard, AVAR: Eric Wattellier (toți din Franța)

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol