13 iulie 2020, 15:38

Mediastandard.ro: De ce cred românii mai mult în conspirații decât în explicațiile știițifice despre coronavirus

Încă de când China a admis în fața întregii lumi că se confruntă cu apariția unui nou coronavirus, teoriile conspiraționste au curs pe internet și, pe măsură ce virusul s-a răspândit în Europa, la fel au făcut-o și speculațiile.

Iar unele – oricât de exagerate ar suna -, au devenit populare. Pe primul loc în topul celor mai întâlnite conspirații despre COVID-19 s-ar afla, cel mai probabil, cea conform căreia virusul a fost scăpat dintr-un laborator în mod intenționat, pentru a decima populația lumii. În funcție de zonă, există variațiuni: există britanici care consideră că ”scopul” crizei epidemiologice ar fi de a stopa ieșirea Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord din Uniunea Europeană.

Citeşte mai multe pe mediastandard.ro.

sursa foto: olhardigital.com.br

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Nana

    1 aprilie

    De ce? Pentru că trăim într-o lume al naibii de rea!!! Vreți să spuneți că oamenii de știință care spun că comform studiilor și cercetărilor, e un mic virus inocent? Credeți că vor spune adevărul? Hai să nu fim naivi! Nu cred că acest virus a venit de la sine! Nu cred! Mereu vor fi interese!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.