9 decembrie 2023, 9:41

Meghan Markle gafează. Care a fost gestul ce a dezamăgit-o pe Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a arătat complet dezamăgită de de ducesa de Sussex, Meghan Markle, din cauza faptului că a plecat singură la la New York pentru a vedea finala feminină de la US Open, în loc să fie alături de familie la Castelul Balmoral, din Scoţia, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Pe parcursul timpului, relațiile dintre regină și Meghan Markle, soţia nepotului său Harry, au fost foarte bune, însă cu timpul au început să se tensioneze. Una dintre cele mai noi astfel de neînțelegeri se leagă chiar de prezența ducesei de Saussex la finala US Open, în loc să își petreacă sfârșiul de săptămână în Scoţia cu restul familiei.

Ducesa de Saussex nu a vrut să piardă finala de Mare Șlam, în care a jucat buna sa prietenă Serena Williams şi nu a ezitat să plece la mii de kilometri distanţă de planurile pe care regina le avea cu familia sa.

Totodată, regina Elisabeta a II-a dorea foarte mult ca toată familia să fie prezentă la sfârşitul săptămânii trecute la Castelul Balmoral pentru a asista la Jocurile din Highlands. Însă, Meghan Markle, soția prințului Harry, a preferat să meargă să își suțină prietena, în meciul împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu.

În urma acestui incident, presa brinanică a titrat faptul că acest lucru a „dezamăgit-o profund” pe regină. În plus, britanicii au interpretat decizia lui Markle ca pe un afront la adresa reginei, căreia îi place să fie înconjurată de familie când se află la Balmoral, mai menționează Agerpres.

Sursă Foto: newshub.co.nz


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol