3 ianuarie 2023, 14:24

Meghan Markle a vorbit cu Variety despre relaţia cu Regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle este starul celei mai recente coperte Variety. Iar prezența sa este una elegantă și studiată, elegantă, dar tinerească, adică exact cum este ea. Iubită sau contestată, Meghan Markle nu poate fi ignorată.

Meghan Markle a acordat un lung interviu revistei Variety, în care a vorbit în special despre Regina Elisabeta a II-a, care a murit la 8 septembrie. Interviul a fost o ocazie pentru a aborda mai multe subiecte așteptate de toată lumea, cum ar fi impresiile post-înmormântarea regală, relația cu Harry, planurile cuplului și relația cu copiii Archie și Lilibet.

Ea a declarat că a fost încântată că a cunoscut-o pe regină şi că a putut să o însoţească în timpul câtorva evenimente oficiale.

„Îmi amintesc de prima întâlnire oficială pe care am avut-o cu ea, cât de extraordinar a fost. Sunt norocoasă. Şi sunt în continuare mândră că am avut o relaţie caldă cu capul familiei”, a mărturisit Meghan.

Meghan Markle și-a exprimat întreaga admirație față de răposata suverană a Marii Britanii. Fosta ducesă de Sussex a subliniat că Regina a fost „cel mai strălucitor exemplu de leadership feminin”.

„Sunt atât de recunoscătoare că am putut fi alături de soţul meu pentru a-l susţine, mai ales, în această perioadă”, a mai spus ea.

Sursa foto: Variety

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol