3 ianuarie 2023, 19:33

Meghan Markle pregătește o carte cu dezvăluiri, ca răspuns la cartea soțului ei

Prințul Harry urmează să isi publice memoriile la data de 10 ianuarie.  Surse din anturajul Casei Regale a Marii Britanii susțin că soția sa, ducesa Meghan Markle, pregătește la rândul ei o carte cu dezvăluiri despre cum au stat lucrurile din perspectiva ei.
În cartea autobiografică a lui Harry, acesta vorbește deschis în special despre relația sa cu fratele său William, despre rolul său secundar în familie, dar nici soția lui William, și mama vitregă Camilla nu sunt menajați, semn că relațiile în interiorul familiei nu se vor îmbunătăți prea curând.
The Times și Daily Mail, citate de Focus, scriu la unison că, în ciuda serialului Netflix despre prințul Harry și soția sa, Meghan Markle pregătește acum să își publice memoriile cu accent în special pe perioada petrecută în familia regală. Însăși povestea ”actriței care se căsătorește cu un prinț” e deja un subiect de interes general pentru publicul larg.
Sursele citate amintesc și de faptul că Meghan ar avea aspirații politice, iar o astfel de carte ar fi încă o rampă de lansare binevenită. Pe de alta parte, sondajele arată că serialul Netflix nu le-a adus prea multe puncte de popularitate. Din contră, publicul nu îi agrează și începe să se sature de acuzațiile lor.
”Au început în urmă cu ani buni, au atins apogeul cu interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, a urmat serialul Netflix, acum cartea lui Harry, urmată de cartea lui Meghan, ar fi deja prea mult și prea obositor pentru public”, scriu publicațiile amintite.
Un top al celebrității realizat de ranker.com la finalul lui 2022, arată că Meghan Markle a fost cel mai plictisitor star al anului trecut, urmat pe locul 2 de soțul ei, Harry,

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol