28 ianuarie 2020, 18:26

Meghan Markle, ultimele pregătiri pentru momentul nașterii

Ultimele zvonuri din presă ne confirmă faptul că Victoria Beckham a fost angajată de către Meghan Markle cu scopul de a decora Frogmore Cottage. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după momentul în care Ducele și Ducesa de Sussex au reușit să se mute în noua lor locuință.

Sursă foto: protv.ro

Doamna Beckham are rolul de a reface designul interior din noua locuință conform unei surse de-a platformei Express.co.uk. Ducesa dorește să fie gata retușurile la noua proprietate din Frogmore cât mai curând. Din dorința de a amenaja totul cât mai primitor posibil Meghan Markle a adus în mare parte deja toate piesele sale favorite de artă din Toronto la noua casă.

Sursă foto: stirimondene.fanatik.ro

Meghan și Harry au reușit să se mute în noua locuință joia trecută, chiar cu puține săptămâni înainte ca să vină pe lume primul lor copil. În ultima perioadă proprietatea a trecut prin mai multe modificări semnificative precum crearea unui dormitor special pentru bebeluș, un spațiu unde să locuiască viitoarea bonă, dar și o unitate care să creeze energie verde. Ultima transformare fiind în valoare de aproximativ 50.000 de lire sterline și are scopul de a furniza căldură, apă caldă și electricitate. Prețul total al renovărilor potrivit mai multor surse deschise se ridică la circa trei milioane de lire sterline.

Sursă foto: protv.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.