5 octombrie 2023, 18:54

Melania Trump dezvăluie cum a fost decorată Casa Albă pentru Crăciun: „Sunt încântată!” FOTO

Melania Trump a dezvăluit ultimele decorațiuni de Crăciun pe care le-a făcut la Casa Albă. Prima Doamnă a distribuit un videoclip pe Twitter, arătând că proprietatea a fost transformată într-o țară a minunilor de iarnă din viața reală.

Sursă foto: marketwatch.com

„În această perioadă specială a anului, sunt încântată să împărtășesc„ America cea Frumoasă ”, a scris Melania Trump.

„Și aducem un omagiu marii noastre națiuni. Împreună, sărbătorim acest pământ pe care suntem mândri să-l numim acasă. #WHChristmas”, a mai scris aceasta.

Sursă foto: hellomagazine.com

Încăperile mai personale ale Casei Albe au fost, de asemenea, renovate, cu ghirlande florale care încadrează șemineele și pomi de Crăciun. Coroane de flori au fost montate pe ramele ferestrelor, iar picturile cu peisaje festive au fost agățate pe pereți.

Sursă foto: hellomagazine.com

Totodată, a mai fost împodobit cel mai înalt brad de Crăciun din Casa Albă, care atinge înălțimea tavanului. Acesta a fost decorat cu funde și ornamente din aur, potrivit hellomagazine.com

Sursă foto: cnn.com

Melania și Donald Trump locuiesc în prezent la Casa Albă din Washington, însă cuplul și copiii lor vor renunța în curând la reședință, după ce Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden. În schimb, își vor împărți timpul între proprietățile lor la fel de impresionante.

Sursă foto: thedenverchannel.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol