15 august 2020, 23:24

Mesajul Gretei Thunberg pentru România: Ne vedem în stradă!

Cea mai cunoscută activistă de mediu, Greta Thunberg, a transmis un mesaj României cu privire la tăierilor ilegale de păduri.

Bună, numele meu este Greta Thunberg şi sunt o activistă pentru mediu din Suedia. Vă îndemn să vă alăturaţi mişcării Fridays for Future din România şi să o sprijiniţi. Fiţi uniţi împotriva tăierilor ilegale de copaci şi împotriva distrugerii planetei noastre. Avem o singură planetă şi trebuie să o protejăm. Trebuie să protejăm ecosistemele, biosfera şi natura. Ne vedem în stradă!”, a afirmat tânăra, conform mediafax.ro.

Aflată la Bruxelles, aceasta a criticat planul Comisiei Europene de atingere a neutralităţii climatice europene în 2050. Comisia Europeană a adoptat o propunere legislativă ce prevede atingerea unui nivel zero al emisiilor de gaze cu efect de seră până în anul 2050.

Sunteţi aici pentru a încerca să creaţi legi şi politici (…) pretinzând că sunteţi un lider în materie de politici climatice, dar continuaţi să construiţi şi să subvenţionaţi noi infrastructuri pentru combustibili fosili”, a mai spus Greta Thuberg.

sursa foto: nieuwsblad.be 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.