2 iulie 2022, 11:13

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger, lecție de istorie. „Miercuri, a fost Ziua de Cristal aici, în Statele Unite”

Mesaj emoționant al actorului (și fostului guvernator de California) Arnold Schwarzenegger. Într-un mesaj de câteva minute el a făcut comparație între între asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi „Noaptea de cristal” din Germania anului 1938.

Într-o înregistrare video publicată şi pe Twitter, fostul guvernator republican al Californiei, care s-a născut în Austria în 1947, a analizat asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi „Noaptea de cristal” din Germania anului 1938. Noaptea pogromului când naziştii au devastat case şi magazine deţinute de evrei.

Miercuri, a fost Ziua de Cristal aici, în Statele Unite„, a spus el, cu aer grav, aşezat la biroul său.

Preşedintele Trump a încercat să răstoarne rezultatul unor alegeri, şi alegeri corecte. El a încercat o lovitură de stat înşelând oamenii cu minciunile lui„, a continuat Arnold Schwarzenegger, al cărui mesaj a devenit repede viral.

Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi”, a mai spus el. „Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter„, a ţinut să adauge actorul american.

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger. Dezvăluiri despre trecutul nazist al tatălui său

Actorul american Arnold Schwarzenegger a dezvăluit duminică, fără să precizeze exact acest lucru, trecutul nazist al tatălui său.

Fostul sportiv nu a spus explicit că tatăl său a fost nazist şi a adăugat că nu îl învinovăţeşte într-adevăr de acest lucru, deoarece „tatăl meu, ca şi vecinii noştri, au fost înşelaţi de minciuni şi ştiu până unde poate merge genul acesta de minciuni”.

Să vedem Mesajul lui Arnold Schwarzenegger:

Vezi și

Donald Trump, 3 minute de minciuni (VIDEO)

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE