CITIRE

METEO – ce ne pregătește vremea astăzi

METEO – ce ne pregătește vremea astăzi

Marți instabilitatea atmosferică va fi în diminuare, aversele de ploaie urmând să se restrângă spre jumătatea vestică a țării. Cantitățile de apă vor fi nesemnificative de această data, doar la munte cu totul izolat urmând să se acumuleze până la 10-15 mm. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa în general între 27 și 32 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în estul Luncii Dunării, potrivit ANM .

În București, cerul se va menține parţial înnorat și există șanse să se abată averse sau o furtună cu fulgere. Temperaturile vor fi mari în și cresc cu două grade Celsius față de ziua precedentă. Așadar, prognoza meteo pentru București anunță maxime de 31°C și minime de 17°C.

La munte cerul se va menține în mare parte senin, spre deosebire de prioada trecută. Nu sunt anunțate ploi, iar temperaturile cresc simțitor. Sunt anunțate maxime de 26°C și minime de 14°C. Vântul va adia ușor.

Pe litoral va fi cald și nu va ploua până în weekend. Temperaturile ating maxime de 27°C, vântul va sufla cu o putere de 15 – 30 km/h.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.