22 august 2023, 16:44

Mihai Bobonete – turneu de stand-up comedy prin țară. În ce orașe au loc spectacolele

Mihai Bobonete împlinește anul acesta 20 de ani de la primul său show de stand-up comedy și va sărbători printr-un turneu național prin 20 de orașe.

Deocamdată au fost anunțate primele 9 spectacole din cele 20:  Galați (22 aprilie), Piatra Neamț (9 mai), Iași (10 mai), Oradea (13 mai), Ploiești (2 iunie), Brașov (3 iunie), Bacău (8 iunie), Pitești (9 iunie), Craiova (10 iunie).

Spectacolul se numește „Pamp Pamp dă geim!“, iar biletele variează între 125 și 150 de lei. În deschidere (warm-up) invitat este Mihai Rait, “Dorel” pentru fanii serialului „Las Fierbinți“.

„Comediantului îi șade bine cu drumul și iată că ne urnim spre voi cu un gând bun și un spectacol savuros de stand-up comedy ca la noi. Anul ăsta fac 20 de ani de când am urcat pe scena Cafe Deko, iar Dan Chișu m-a sprijinit să rămân cât mai drept pe ea. Avem la acest moment doar nouă dintre cele 20 de orașe prin care avem de gând să aducem voia bună. Fratele Mihai Rait Dragomir e cu mine pentru că… Stan și Bran! Să veniți că o să fie bine! Promit!“, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol