21 septembrie 2020, 5:50

Mihai Neșu, ajutor pentru copiii cu probleme medicale! „Câte o băbuță îmi bagă în buzunar 100 sau 200 de lei pentru construcție”

Mihai Neșu are un nou scop în viață. Fostul fotbalist și-a propus să ridice un complex pentru recuperarea copiilor cu dizabilități neuromotorii în Oradea, orașul natal.

Orădeanul vrea să-i ajute pe cei cu situații asemanătoare lui. Amintim că în 2011 a avut un accident teribil în urma  căruia și-a fracturat coloana.

Neșu a deschis centrul de recuperare prin cadrul fundației sale. Centrul „Sfântul Nectarie” are 200 de metri pătrați și ajută cu terapii peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, arată gsp.ro.

Pentru realizarea acestui proiect, el are nevoie de trei milioane de euro. Oricine poate contribui la programul de stângere de fonduri pe care fostul fotbalist l-a lansat. Pentru a face o donație trimite un SMS cu mesajul „CRED” la 8844.

Mihai Neșu susține că primește donații de la oamenii din Oradea, chiar și de la persoanele simple, cu care se întâlnește la biserică.

Donează foarte multă lume în Oradea, mă mai trezesc și la biserică cu câte o băbuță care îmi bagă în buzunar 100 sau 200 de lei pentru construcție. Dumnezeu nu vrea suferința omului, nu a dorit nici accidentul, dar l-a îngăduit pentru a mă duce pe drumul care trebuie, fiind un catâr, doar prin suferință, puteam ajunge pe drumul bun.”, a mărturisit Neșu, conform fanatik.ro.

sursa foto: libertatea.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.