3 octombrie 2023, 7:18

Mii de cărți vă așteaptă la „Bookfest” 2018. Vezi toate detaliile legate de acest eveniment

Ediția a XIII-a a „Salonului Internațional de Carte Bookfest” vine anul acesta cu o experiență inedită, punând la dispoziția vizitatorilor cel mai mare proiect din istorie de acest tip.

„Bookfest” este cel mai important eveniment de carte din țară și va avea loc la Romexpo, în cel mai mare spațiu expozițional, pavilionul B2, în perioada 30 mai-3 iunie și va găzdui standuri impresionant de mari, cu o ofertă de carte mult mai diversificată și reduceri mari de preț.

La această ediție vot fi circa un milion de cărți, mai multe evenimente, proiecții de filme și lansări de carte, toate desfășurându-se pe o suprafață expozițională cu aproximativ 50% mai mare decât în alte ediții anterioare.

Sursa: citycampus.gr

De organizarea „Salonului Internațional de Carte Bookfest”, s-a ocupat Asociația Editurilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București. Pentru al treilea an consecutiv, „Salonul Internațional de Carte Bookfest” este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Sunt ani de zile de când, ca mulți alți editori, am tot visat să putem primi publicul „Bookfest” la Romexpo în acest nou pavilion B2; sper ca și experiența vizitatorilor să fie una cu adevărat plăcută pentru că „Bookfest” 2018 este un eveniment organizat la cele mai înalte standarde și, îndrăznesc să spun, cu cele mai frumoase standuri dedicate cărților”, a declarat Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, organizatorul „Bookfest”.

Cum aminteam și mai devreme, anul acesta „Bookfest” vine cu noutăți, astfel, editura „Curtea Veche Publishing” îi va aștepta pe cititori cu titluri noi din categoriile: beletristică, biografii, dezvoltare personală și psihologie practică dar și cărți pentru copii. Vizitatorii vor putea beneficia de promoția 2+1 la majoritatea titlurilor, inclusiv la noutăți, dar și de reduceri mari (între 30% și 80%) la peste 600 de titluri iar pachetele de  cărți vor avea și ele 20% reducere. Printre multele titluri noi apărute la editură se numără și volumul Un strop de eternitate, cu al cărui autor, psihosociologul francez Jacques Salome, vă veți putea întâlni la „Bookfest” joi, 31 mai, de la ora 18:00, la scena Arena, potrivit hotnews.ro.

Sursa: wonderfulmedia.ro

Oferte Bookfest 2018:
•    Editura For You va fi prezentă cu 350 de titluri și cu reduceri de 20-50%, precum și numeroase pachete promoționale cu prețuri variind între 60 și 120 de lei.
•    Editura Casa Radio vine la Bookfest cu reduceri de peste 60% la apariţiile din Colecţia de teatru radiofonic Fonoteca de Aur, seriile Shakespeare, Molière, Goldoni, Ibsen, Hugo iar la stand vizitatorii vor putea găsi peste 140 de titluri.
•    Editura Linghea va fi prezentă cu circa 110 titluri cu reducere generală de 20% iar, la achiziționarea a trei cărți, una va fi gratuită.
•    Editura Baroque Books aduce la Bookfest peste 150 de titluri cu reduceri cuprinse între 10% și 60%.
•    Editura Cartea Copiilor va prezenta la stand aproximativ 120 de titluri cu reduceri cuprinse între 25% și 30%.
•    Editura Cetatea de Scaun Târgoviște acordă reduceri de 30% la cele circa 300 de titluri care vor fi disponibile la stand.

La fel ca la toate evenimentele „Bookfest”, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul „Salonului de Carte”, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia.

Programul:

Miercuri, 30  mai — 10:00-20:00;
Joi, 31 mai — 10:00-20:00;
Vineri, 1 iunie— 10:00-21:00;
Sâmbătă, 2 iunie — 10:00-21:00;
Duminică, 2 iunie — 10:00-20:00.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol