13 noiembrie 2022, 15:36

Mirciulică, o comedie de Mircea Bravo, are avantpremiera miercuri

Pe Mircea Bravo îl știți prea bine, mai ales de la YouTube.

Mirciulică este primul film de comedie produs de Bravo Films, marcând debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei. Urmărit de peste 3 milioane de oameni, Mircea și partenerul lui, Cristian Ilișuan, au decis că după succesul fulminant din online, este momentul să treacă la următorul nivel – filmul de lungmetraj.

Filmul este 100% românesc, cu actori, regie și producție românească și surprinde într-o manieră umoristică stereotipurile românești de azi.

Mirciulică este o producție independentă care aduce pe marele ecran universul lui Mircea Bravo, alături de toate personajele îndrăgite și cunoscute deja de publicul larg prin intermediul sutelor de clipuri din mediul online. Rolul principal este jucat de Mircea, căruia i s-au alăturat actori consacrați din lumea teatrului, precum Elena Ivanca, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dan Chiorean, Denisa Vlad. Nu putea lipsi din acest proiect cea mai cunoscută bunică din România – tanti Lenuța din Chinteni.

Această comedie este scrisă de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo, în frunte cu Cristian Ilișuan, cel care a și semnat regia filmului și stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla, un orășel de lângă Cluj-Napoca.

Mirciulică, absolvent de Drept, jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde este nevoit să rămână după ce ratează admiterea la Magistratură. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze de fapt pentru soția șefului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol