CITIRE

Miss Universe 2018. Unde a ajuns coroana

Miss Universe 2018. Unde a ajuns coroana

Miss Filipine, Catriona Gray, de 24 de ani, a fost încoronată luni Miss Univers 2018 la concursul de frumuseţe de la Bangkok. Aceasta deținea deja titlurile de Miss Univers Filipine 2018 şi Miss World Filipine 2016. Catriona Gray este o filipinezo-australiană care este prezentatoare de televiziune, cântăreaţă, model şi iniţiatoarea unui proiect caritabil în Manila.

În urma acestei experiențe, ea a menționat că a învăţat să fie recunoscătoare şi „să caute frumuseţea din viaţă” în timp ce preda pentru copiii săraci din mahalalele din Manila când a fost întrebată de prezentatorul Steve Harvey care a fost cea mai importantă lecţie primită până acum. Aceasta a mai adăugat că a fost pasionată de lucrul cu organizaţiile pentru combaterea HIV-SIDA pentru că a pierdut o prietenă din cauza unei complicaţii provocate de SIDA în urmă cu câţiva ani.

Sursă Foto: eonline.com

Tamaryn Green, de 24 de ani, Miss Africa de Sud, s-a clasat pe locul al 2-lea, iar Sthefany Gutierrez, de 19 ani, din Venezuela, a fost a 3-a.

Miss Laos, On-anong Homsombath, a câştigat premiul pentru cel mai bun costum naţional, pentru interpretarea Kinnaree – o creatură mitică pe jumătate pasăre, pe jumătate femeie.

Înainte de a fi anunţate câştigătoarele, principalele zece candidate din Africa de Sud, Vietnam, Venezuela, Filipine, Costa Rica, Curacao, Nepal, Canada, Thailanda şi Puerto Rico au urcat pe scenă în costume de baie concepute de prinţesa thailandeză Sirivannavari Nariratana şi în rochii de seară.

La concursul din acest an a participat şi prima concurentă transgen, Miss Spania. Angela Ponce, de 27 de ani, s-a născut bărbat dar şi-a făcut operaţie de schimbare de sex. Ea a spus că şi-ar folosi un eventual titlu pentru a face campanie pentru copiii care îşi pun sub semnul îndoielii identitatea sexuală. Deşi Ponce a fost eliminată în runda semifinalelor, ea a fost primită cu ovaţii şi aplauze.


Concursul este deschis pentru femeile transgen de mai mulţi ani, după ce Miss Canada a avut interdicţie de a participa în 2012 pentru că nu s-a născut femeie. De asemenea, a fost pentru prima dată când toate cele şapte membre ale comitetului de selecţie al Miss Univers au fost femei.


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.