25 august 2023, 12:05

Mogulul Rupert Murdoch nu se mai însoară

Miliardarul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, şi Ann Lesley Smith (67), şi-au anulat logodna la doar câteva săptămâni după ce au anunţat că se vor căsători, a declarat pentru CNN o persoană familiarizată cu acest subiect.

Revista Vanity Fair, care a fost prima care a relatat marţi ştirea, a precizat că „despărţirea pune capăt unei iubiri fulminante ce a generat titluri în întreaga lume”.

Cei doi urmau să facă nunta în timpul verii, potrivit lui Adams.

Căsătoria ar fi fost a cincea pentru Murdoch.

Potrivit Vanity Fair, care citează surse din anturajul miliardarului, logodna a fost anulată brusc: Rupert Murdoch ar fi început să se simtă inconfortabil din cauza credinţelor evanghelice ale viitoarei sale soţii.

Căsătoria lor ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an, scrie Le Figaro.

Rupert Murdoch a divorţat în august 2022 de cea de-a patra soţie a lui, modelul american Jerry Hall, după şase ani de viaţă comună.

Magnatul, a cărui avere familială a fost estimată de revista Forbes la peste 17 miliarde de dolari, deţine sute de companii media, mai ales în Statele Unite, inclusiv societăţi care controlează influentul post de televiziune Fox News, cotidianul economic The Wall Street Journal şi tabloidul newyorkez cu opinii de dreapta New York Post. El este, de asemenea, patronul publicaţiilor britanice The Sun şi The Times şi al unor ziare din Australia.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol