18 septembrie 2023, 16:31

Momente comice, iubiri pasionale și decoruri spectaculoase pe scena Operei Naționale Române Cluj-Napoca!

Opera Națională Română Cluj-Napoca pornește cu entuziasm în noua Stagiune, cu două reprezentații în premieră ale capodoperei mozartiene, opera Le nozze di Figaro – o poveste încâlcită despre iubire și trădare, presărată cu umor și suspans. Cortina se ridică pentru un spectacol cu personaje complexe, intrigi puternice și răsturnări de situație sâmbătă, 23 septembrie și duminică, 24 septembrie, începând cu ora 18:30!

Octombrie

Luna octombrie va continua cu spectacole deosebite pe care artiștii operei le pregătesc pentru publicul clujean! Este readus pe scenă pasionalul spectacol de operă Carmen de G. Bizet, care propune o poveste despre obsesii mortale, în care Don Jose, soldatul îndrăgostit iremediabil de tânăra Carmen, va depăși limitele moralității, trăind un destin amăgitor. Vor putea cei doi să evite sfârșitul tragic al jocurilor periculoase pe care le plănuiesc? Spectacolul e programat duminică, 1 octombrie, ora 18:30!
Baletul contemporan Tânărul și moartea al compozitorului clujean Constantin Rîpă prezintă destinul tragic al celor trei protagoniști, situați în spații și timpuri complet diferite. Printr-o muzică modernă și mișcare în pași de dans, compozitorul ne propune o călătorie dramatică, alături de cei trei tineri care vor traversa o soartă necruțătoare: 𝑚𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒𝑎, vineri, 6 octombrie!
Colosala producție a operei pucciniene, La Fanciulla del Westrevine pe scenă cu două reprezentații: vineri, 27 octombrie și duminică, 29 octombrie. Ne vom bucura de decoruri fascinante, costume autentice, personaje puternice și o intrigă complexă, în care Minnie și Dick Johnson luptă pentru iubire, încălcând legea.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol