22 aprilie 2021, 14:21

Momente în care Kate Middleton și Meghan Markle au copiat ținutele prințesei Diana

După cum bine se știe Lady Diana a dat naștere mai multor tendințe în materie de modă. Așadar, și actualele reprezentante ale casei regale continuă să se inspire din ținutele de-a dreptul impecabile pe care le purta Diana.

Astăzi vă arătăm mai multe fotografii în care Kate sau Meghan au purtat haine foarte asemănătoare cu cele pe care le purta cu atâta eleganță prințesa inimilor.

Sursă foto: fasingur.info

Sursă foto: fasingur.info

Prințesa Diana a purtat această rochie în timpul unei sesiunii foto din anul 1985, iar ducesa Kate a purtat o rochie asemănătoare pentru o ocazie ceva mai formală.

Sursă foto: fasingur.info

Sursă foto: fasingur.info

Prințesa Diana a purtat această ținută în anul 1897 în timpul unei vizite la Academia Militară Sandhurst, iar Meghan Markle a ales ceva asemănător în anul 2019 la slujba de celebrare a Commonwealth.

Sursă foto: fasingur.info

De asemenea se spune că ducesa i-a adus un omagiu în anul 2018 prințesei Diana atunci când a ieșit în fața maternității cu Prințul Louis. Prințesa inimilor, a fost surprinsă în aceiași ipostază în anul 1984 când îl avea în brațe pe Prințul Harry (chiar la aceeași maternitate).

Sursă foto: fasingur.info

Meghan Markle a purtat o ținută asemănătoare cu a prințesei Diana din anul 1982. Dacă Prințesa a ales să poarte această ținută pe când era însărcinată cu prințul William la Trooping the Colour, Meghan a ales să se îmbrace astfel la ultima apariție publică drept membru al casei regale.

Pentru mai multe ținute vă invitam să intrați aici.

Sursă foto cover: okmagazine.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.