4 decembrie 2020, 0:14

Moș Crăciun, așteptat de angajații români! Ce dorințe vor cei mai harnici muncitori să li se îndeplinească

Ce vor angajații români de la Moș Crăciun?

Potrivit unui sondaj efectuat în perioada 15 noiembrie – 5 decembrie 2019, pe un eșantion de 974 de utilizatori de internet, unul din patru angajați cer Moșului multă sănătate, putere de muncă și chiar un alt job pe alt domeniu.

Angajații românii susțin că anul 2019 a fost mai obositor din punct de vedere profesional, mai plin de provocări, efort și cu mai mult stres comparativ cu anul precedent.

Ce asteptări au avut pentru acest an? Un sfert dintre respondenți și-ar fi dorit să schimbe angajatorul, iar doi din zece doreau o majorare salarială, iar doar doi din zece au reușit să avanseze. În privința salariului, 47% spun că sunt mulțumiți de evoluția câștigului salarial, fiindcă a reflectat corect performanța lor la job.

Cadourile de Crăciun

16,6% dintre respondenți vor aloca mai mulți bani în acest an pentru cadourile de sărbători. O treime vor să cheltuiască pentru cadourile cel mult 300 de lei, aproape un sfert – cel mult 500 de lei, unul din zece – între 500 și 700 de lei și tot aproape 10% – între 700 și 1.000 de lei, transmite rfi.ro.

14 % i-ar cere Moșului să-i îndeplinească o dorință și anume mai mult timp liber și echilibru între viața profesională și cea personală, 11% – avansare în carieră, 10% – să devină antreprenori/freelanceri, 7,9% – mai puțin stres la locul de muncă, iar aproape 6% – un șef mai bun și o echipă mai unită.

sursa foto: mentalfloss.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.