22 octombrie 2021, 10:02

Muzeul Satului invită copiii în vacanță de primăvară în aer liber

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” invită copiii să își petreacă în aer liber o săptămână din vacanța de primăvară și să participe la o serie de ateliere de creație, coordonate de meșteri iscusiți, pe care copiii îi cunosc deja din cadrul taberei “Vara pe uliță”.

Copiii sunt așteptați la muzeu să învețe să încondeieze ouă, iar profesor le va fi Cristina Niga, din comuna Paltinu, județul Suceava, să confecționeze jucări din lemn, atelier coordonat de Corneliu Zaharescu, din București.

La atelierul de păpuși, îndrumător le va fi Doina Khalvati, din București, iar la cel de bricolaj, coordonatorul este Luminița Voica.

Atelierele sunt adresate copiilor şi tinerilor cu vârsta între 6  și 14 ani și au loc în perioada 19 – 23 aprilie 2021, de luni până vineri între orele 11.00 și 14.00.

Participanţii au posibilitatea să opteze la înscriere pentru un atelier/zi sau pentru un singur atelier/săptămână.

Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor. Costul unui atelier este de  30  de lei/participant și se poate achita la casieria muzeului, în data de 19 aprilie. Atelierele se organizează pentru 8 copii/atelier, respectând normele în vigoare.

Detalii suplimentare și înscrieri, la adresa: programe.culturale @muzeul-satului.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.