19 mai 2022, 19:09

Muzeul simțurilor din București. Locul unde poți face poze extraordinare și te poți bucura de iluzii optice unice

După succesul uriaș pe care Museum of Senses l-a avut în Praga, creatorii acestui proiect s-au gândit să-l aducă și în București, înaintea altor capitale europene. Muzeul a fost deschis oficial pe data de 8 decembrie, iar de atunci a fost vizitat zilnic de împătmiții iluziilor optice.

Museum of Senses are 12 camere cu o tematică diferită, care formează un spatiu enigmatic, educațional dar și distractiv, o lume a senzațiilor și iluziilor optice care îi va face pe vizitatori să-și testeze la maximum simțurile. Dedicat atât copiilor cât și adultilor, Museum of Senses este un loc unde după prima vizită te vei întoarce mereu cu aceeași curiozitate.

sursa: aficotroceni.ro

Labirintul de oglinzi, graffiti room, tunelul vortex, camera înclinată, camera inversă – unde totul e cu capul in jos – sau poarta spre infinit  sunt doar câteva din încăperile care te așteaptă. O altă atracție mare o reprezintă patul cu 1200 de cuie pe care te poți așeza însă destul de comod.

sursa: aficotroceni.ro

sursa: aficotroceni.ro

sursa: aficotroceni.ro

Museum of Senses se află în incinta mall-ului AFI Palace Cotroceni și poate fi vizitat zilnic, începând cu ora 10, iar prețul unui bilet este de 35 lei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol